Együtt a koronavírus ellen #WeWontRest

A kutatásvezérelt gyógyszergyártók fáradhatatlanul dolgoznak a COVID-19 okozta világjárvány elleni küzdelemben.

Közzétéve: 2020.04.01.
Kategória: Aktualitások

Nem pihenünk: Harc a koronavírus ellen (COVID19) #WeWontRest

Mára Európa lett a koronavírus fertőzés (COVID-19) epicentruma. Az európai innovatív gyógyszeripar szereplői a hatóságokkal szoros együttműködésben megfeszített erővel, folyamatosan dolgoznak a vírus elleni vakcina, az új diagnosztikai lehetőségek és a vírus okozta megbetegedés kezelésére szolgáló készítmények felkutatásán, az európai kormányok és a frontvonalban harcoló egészségügyi rendszerek maximális támogatásán, valamint a betegek számára szükséges megfelelő gyógyszerállellátás gördülékeny biztosításán.

Közzétéve: 2020.03.18.
Kategória: Aktualitások

A gyógyszeripar egységesen támogatja a koronavírus terjedésének megakadályozását célzó kormányzati intézkedéseket

A magyarországi gyógyszeripari és -forgalmazói érdekvédelmi szervezetek egységesen támogatják koronavírus (COVID-19) okozta fertőzések terjedésének fékezése érdekében bevezetésre került kormányzati intézkedéseket, kiemelten az egészségügyi intézményekben történő közvetlen személyes látogatások, illetve az egészségügyi ellátást végző szakemberekkel való személyes találkozások ideiglenes felfüggesztéséről szóló hatósági felhívást.

Közzétéve: 2020.03.13.
Kategória: Sajtóközlemények, Hírek

Megjelent a "Connecting Healthcare Awards 2020" pályázati felhívás!

A Connecting Healthcare Awards díjat az EFPIA Patient Think Tank szervezete 2016-ban azzal a céllal indította el, hogy összegyűjtse és megossza a betegek és az egészségügyi rendszerek javát szolgáló, az iparág és a betegszervezetek közötti többszereplős együttműködések legjobb gyakorlatait.

Közzétéve: 2020.03.12.
Kategória: Aktualitások

Mikor pusztíthatjuk el a koronavírust, mikor lesz védőoltás?

A fejlesztés, gyártás kulisszatitkairól beszélt a Portfolio-nak adott interjújában Zsigmond Krisztina, az AIPM védőoltás-munkacsoportjának vezetője.

Közzétéve: 2020.03.06.
Kategória: Sajtómegjelenések, Aktualitások