Hírek

Első Innovatív Gyógyszeripari Körkép: szakemberekben jók vagyunk, de a gyógyszertámogatás rendszerén változtatni kellene

Kedvezően értékelik a hazai egészségügyi szakemberek felkészültségét az innovatív gyógyszergyártók vezetői, ugyanakkor a gyógyszertámogatások területén számos rendszerszintű problémára hívják fel a figyelmet – derül ki az AIPM kutatásának eredményeiből.

Közzétéve: 2019.07.16.
Kategória: Hírek, Sajtóközlemények

Egyre több gondot okoznak a betegszabadságok

A járműgyártásban a szellemi dolgozók átlagosan 6,2, a fizikai munkát végzők pedig 14,2 napot hiányoznak évente egészségügyi okok miatt – mondta Dr. Jandrasits Gergely, az AIPM alliance menedzsere. Az iparági rangsorban ez a szektor a harmadik leginkább érintett ebből a szempontból.

Közzétéve: 2019.07.09.
Kategória: Sajtómegjelenések, Hírek

Több pénz juthat jövőre gyógyszerre? (MillásReggeli, interjú)

Mit hoz a 2020-as évi költségvetés? Több pénz juthat jövőre gyógyszerre? Milyen gyorsan és mennyire elérhetőek a legújabb gyógyszerek a magyar betegeknek? Többek között erről is beszélt Dr. Holchacker Péter, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének (AIPM) igazgatója a Jazzy Rádió Millásreggeli adásában.

Közzétéve: 2019.06.19.
Kategória: Sajtómegjelenések, Hírek

Több pénzre van szükség az innovatív terápiák gyorsabb befogadásához (Világgazdaság)

Szükséges, de nem elégséges mértékű a gyógyszerkassza emelése ahhoz, hogy feljebb kerüljünk a visegrádi országok ranglétráján Holchacker Péter, az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének igazgatója szerint.

Közzétéve: 2019.06.17.
Kategória: Sajtómegjelenések, Hírek

Interjú Dr. Holchacker Péterrel (Inforádió)

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének igazgatója az Aréna című műsor vendége volt.

Közzétéve: 2019.05.30.
Kategória: Sajtómegjelenések, Hírek