Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete gondozásában indul útjára a Roche Magyarország által létrehozott Inspirátorok Akadémiája

A Roche 125 éve dolgozik a betegek életminőségének javításáért, amelynek kulcsfontosságú eleme az őket segítő betegszervezetek támogatása olyan területeken, mint a hatékony érdekképviselet, valamint a szervezetet és a betegeket képviselő vezetők korszerű képzése.

A Roche Magyarország által kidolgozott program az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete által 2016-ban létrehozott Betegszervezetek Akadémiája (BETA) gondozásában indul ismét útjára. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete azzal a céllal folytatja a Roche Magyarország által megkezdett munkát, hogy egy hatékony betegszervezet naprakész ismeretei révén ne „csak” a betegek információs központja legyen, de nagyban segítse az érintettek innovációkhoz, legkorszerűbb gyógyászati megoldásokhoz való hozzáférését is.

A program átadására, valamint a betegszervezetek tájékoztatására az „AIPM és Betegszervezetek Együttműködési Platformja” (ABEP) január 26-i stratégiai ülésén került sor.

Az Inspirátorok Akadémiája részleteiről további információk hamarosan!