Öt lépés a COVID-19 elleni védőoltások igazságos elosztásáért

Az innovatív vakcinagyártók és biotechnológiai vállalatok élen járnak a COVID-19 elleni vakcinák fejlesztésére és gyártására irányuló globális küzdelemben. Hatalmas erőfeszítésük pedig sikerrel jár.

Közzétéve: 2021.05.19.
Kategória: Hírek, Aktualitások

Bárcsak lenne még időm...

Minden nap számít: azért, hogy valami újat alkothassunk, hogy minél több időt tölthessünk együtt szeretteinkkel, hogy megédesíthessük egymás napjait.

Közzétéve: 2021.05.13.
Kategória: Kisfilmek, Aktualitások

A magyar betegek innovatív terápiákhoz való hozzáférésének bővítéséhez a gyógyszerkiadások nagyobb mértékű emelésére lenne szükség a jövő évi költségvetésben

A nettó gyógyszerkiadások 2022. évi költségvetési törvényjavaslatban szereplő 2 százalékos bővüléséhez képest nagyobb mértékű emelésre lenne szükség ahhoz, hogy a magyar betegek minél gyorsabban hozzáférhessenek az új fejlesztésű, innovatív gyógyszerekhez.

Közzétéve: 2021.05.06.
Kategória: Aktualitások

Elégedetlen a gyógyszerkassza emelésével az AIPM (Világgazdaság)

Két százaléknál nagyobb mértékű emelésre lenne szükség a jövő évi költségvetési javaslatban a gyógyszerkiadások terén ahhoz, hogy a magyar betegek minél gyorsabban hozzáférhessenek az új fejlesztésű, innovatív gyógyszerekhez.

Közzétéve: 2021.05.06.
Kategória: Sajtómegjelenések

A magyarok közel háromnegyede szerint a védőoltás a koronavírus-járvány elleni harc egyik legfőbb eszköze

A magyarok a koronavírus-járvány elleni harc egyik legfőbb eszközének egyértelműen a védőoltást tartják – derül ki az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületének országos reprezentatív közvéleménykutatásából.

Közzétéve: 2020.05.05.
Kategória: Sajtóközlemények, Hírek