Aktualitások

Betegszervezeti együttműködés - Úttörő nemzetközi kezdeményezés élére állt az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete

Úttörő nemzetközi kezdeményezést indított útjára az AIPM, amelynek célja, hogy fejlessze a betegekkel és a betegszervezetekkel folytatott együttműködést a közép- és kelet-európai régióban.

Közzétéve: 2020.05.13.
Kategória: Aktualitások

Együtt a koronavírus ellen #WeWontRest

A kutatásvezérelt gyógyszergyártók fáradhatatlanul dolgoznak a COVID-19 okozta világjárvány elleni küzdelemben.

Közzétéve: 2020.04.01.
Kategória: Aktualitások

Nem pihenünk: Harc a koronavírus ellen (COVID19) #WeWontRest

Mára Európa lett a koronavírus fertőzés (COVID-19) epicentruma. Az európai innovatív gyógyszeripar szereplői a hatóságokkal szoros együttműködésben megfeszített erővel, folyamatosan dolgoznak a vírus elleni vakcina, az új diagnosztikai lehetőségek és a vírus okozta megbetegedés kezelésére szolgáló készítmények felkutatásán, az európai kormányok és a frontvonalban harcoló egészségügyi rendszerek maximális támogatásán, valamint a betegek számára szükséges megfelelő gyógyszerállellátás gördülékeny biztosításán.

Közzétéve: 2020.03.18.
Kategória: Aktualitások

Megjelent a "Connecting Healthcare Awards 2020" pályázati felhívás!

A Connecting Healthcare Awards díjat az EFPIA Patient Think Tank szervezete 2016-ban azzal a céllal indította el, hogy összegyűjtse és megossza a betegek és az egészségügyi rendszerek javát szolgáló, az iparág és a betegszervezetek közötti többszereplős együttműködések legjobb gyakorlatait.

Közzétéve: 2020.03.12.
Kategória: Aktualitások

Mikor pusztíthatjuk el a koronavírust, mikor lesz védőoltás?

A fejlesztés, gyártás kulisszatitkairól beszélt a Portfolio-nak adott interjújában Zsigmond Krisztina, az AIPM védőoltás-munkacsoportjának vezetője.

Közzétéve: 2020.03.06.
Kategória: Sajtómegjelenések, Aktualitások